Zoek en Boek

Vakantiehuizen hanteert voor haar woningen dezelfde huurvoorwaarden.


Aankomst en vertrek

In het algemeen geldt de Zaterdag als dag van aankomst en vertrek (wisseldag). De op de aankomstdag is aankomsttijd is na 16.00, de dag van vertrek dient u voor 09.30 uur het vakantiehuis te hebben verlaten.


Onze Prijzen

De prijzen van de woningen staan vermeldt in tabellen op de desbetreffende pagina en die zijn vermeldt in euro’s en zijn per woning per week (dus ongeacht het aantal personen). De prijzen zijn geldig tot 31 december 2014.


Prijstabel

geldig van 01-01-2012 tot 31-12-2015


Bijkomende kosten

De bijkomende kosten voor de diverse zaken zijn alsvolgt:

Lokale heffingen € 1,50 per persoon per nacht.

Verplichte Eindschoonmaak Vakantiehuis Nas Domek € 55,-- per boeking (ter plaatse te voldoen).
Verplichte Eindschoonmaak Vakantiehuis Vetejte Doma € 65,-- per boeking (ter plaatse te voldoen).
Verplichte Eindschoonmaak Vakantiehuis Us Mem € 75,-- per boeking (ter plaatse te voldoen).
Verplicht Linnenpakket (Bedlinnen, Badlinnen en keukenlinnen) kost € 9,95 per persoon. (Het linnenpakket omvat: Dekbedden, Lakens, Hoeslakens, Dekbedovertrekken, Handdoeken, Theedoeken, Washandjes, Vaatdoeken etc)

Huisdier € 35,-- per week

Electra is tot 50 KWU vrij te gebruiken, een meerverbruik wordt berekend tegen 6 kc per KWU, dit dient u ter plaatse te betalen of wordt verrekend met de borg. Verwarming kan d.m.v. de aanwezige pellet- of houtkachels, hout en pellets zijn gratis te gebruiken. Met deze kachels kunt u het hele huis verwarmen, ieder huis beschikt over een electrische CV installatie, deze kunt u ook gebruiken maar let dan goed op het verbruik.


Korte termijn boekingen

Bij reserveringen op korte termijn dat wil zeggen zes weken of korter voor de aanvang van de huurperiode dan dient u de volledige reissom per omgaande te voldoen.

 

Annulering door huurder

Annuleringen dient u per mail/telefoon te geschieden aan UsMem SRO. Na ontvangst van de mail of telefoon, zullen wij u een annuleringbevestiging/nota toe sturen.

Bij annulering tot 12 weken voor aanvang huurperiode, wordt 40% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 12 weken maar toch nog voor 6 weken van aanvang huurperiode, wordt 70% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang huurperiode, wordt de volledige huursom in rekening gebracht. De prijs voor een annuleringsverzekering (zie advertenties)

Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.


Annulering door UsMem SRO

Indien er door wat voor omstandigheden dan ook een annulering moet plaatsvinden door UsMem SRO, van de door u gehuurde vakantiewoning. Zullen wij direct met u contact opnemen, en indien mogelijk u een alternatief aan bieden. Bij het niet accepteren van dit alternatief of bij het niet kunnen aanbieden van een alternatief zal UsMem SRO onmiddellijk het betaalde bedrag terugstorten. Huurder heeft geen enig meer of ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.
 

Inrichting van onze vakantiehuizen:

De inrichting van onze vakantiehuizen is netjes en van alle gemakken voorzien. Alle apparaten in de woning zijn vrij te gebruiken. Ieder huis heeft een Wasmachine, Wasdroger, Afwasmachine, Senseo, Koffiezetter, Waterkoker, Nederlandse Televisie, DVD-speler en natuurlijk wat film.


Waarborgsom/Aansprakelijkheid huurder

UsMem SRO vraagt een waarborgsom van € 150,-- deze wordt op de factuur toegevoegd. Na afloop van uw vakantie wordt het bedrag binnen 15 werkdagen aan u teruggestort. Mocht blijken dat er schade is ontstaan tijdens uw verblijf of een openstaand saldo van energieverbruik, dan zal dit met de waarborgsom worden verrekend.


Huisdieren

Worden in onze vakantiewoningen slechts beperkt toegestaan en uitsluitend in overleg met de verhuurder. Tevens wordt er een bedrag van € 35,-- per huisdier per week in rekening gebracht.
 

Onderverhuur / Wederverhuur

Het is niet mogelijk om zelfstandig onze huizen onder- of weder te verhuren zonder hiervoor vooraf een (schriftelijk - email) akkoord te hebben ontvangen van de verhuurder. Vele zaken w.o. skipassen, kluiscodes, internetcodes en toeristenbelasting gaan op naam. Wanneer wij constateren dat het om een onder- of wederverhuring gaat, dan zullen deze gasten niet worden toegelaten in ons vakantiehuis/vakantiehuizen.

 

Aansprakelijkheid UsMem SRO

Met veel zorgvuldigheid heeft UsMem SRO de informatie op deze website geplaatst. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen wij de continue juistheid of volledigheid van de inhoud van deze website niet garanderen.
 

Reserveringsbevestiging/Betalingstermijnen

U kunt via internet reserveren. Deze manier van reserveren is voor u en Us Mem SRO bindend. Indien u reserveert via internet wordt dit per e-mail bevestigd. Daarna zullen wij zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Vervolgens ontvangt u een reserveringsbevestiging/factuur. U dient (50%) van de huursom direct te voldoen zodra u de bevestiging/factuur heeft ontvangen. Het restant van de huur (50%) ontvangen wij uiterlijk vijf weken voor de reisdatum.

Bij problemen of andere dringende zaken dient u altijd contact op te nemen met :

Edward Endeman op nummer 06-37309304 24 uur per dag.

Verblijf in de woning geschiedt ten allen tijde op eigen risico, schade toegebracht aan onze eigendommen zullen op aan de huurder in rekening worden gebracht.